Om oss

GLW våpenhandel

GLW AS, ble stiftet 03.02.2020, og har siden drevet med kjøp og salg av våpen, våpendeler, ammunisjon og Optikk. 

Som kunde hos flere av Norges ledende importører og leverandører av våpen, og utstyr til jakt og friluft- i tillegg til et stort nettverk I USA ( som vi har samarbeidet med siden 2007)-bestående av svært kompetente fagfolk med tette bånd til de fleste Amerikanske våpenprodusenter, gjør vårt unike nettverk av leverandører oss derfor til en tilnærmet komplett leverandør av alt våpenrelatert utstyr som den Norske jeger, sport og/eller konkurranseskytter måtte trenge. 

Vi prøver etter beste evne å ha et bra utvalg av forskjellige rifler, hagler og pistoler til både jakt, sport og konkurranse skyting tilgjengelig på eget lager, men vi ser jo at svært mange forskjellige individuelle behov gjør det umulig å dekke alles behov blant våre lagerførte våpen, så derfor består mye av den daglige driften her hos oss i å lete etter våpen i inn og utland som noen av våre kunder ønsker. Det tar noen ganger land tid, men vi har vel enda ikke opplevd å ikke greie skaffe det våpenet-den delen eller dingsen som en av våre kunder har ønsket. 

Våre Norske leverandører har som oftest svært god dekning på lokalt lager, så vi har derfor kort leveringstid hva jaktvåpen og optikk angår. 

Vi har ofte blitt spurt om vi tilbyr børsemakertjenester, og har derfor knyttet oss til en meget kompetent børsemakermester som kan utføre det aller meste av mulige og umulige oppdrag på et våpen- så her er det bare og ta kontakt, så skal vi være behjelpelig med det en måtte ønske av våpenkjøp/salg/import/eksport og børsemakertjenester.

Ring oss

(+47) 97 33 33 32

Send en mail

post@glw.no

Rask og sikker frakt

Vi tilbyr rask og sikker frakt i samarbeid med Bring.

Sikker forhandler

Vi er en av Norges ledende forhandlere innen kjøp og salg av våpen.

God faglig kompetanse

Vi hjelper deg alltid med det du lurer på.

Våre merker

Vi skaffer ammunisjon fra Norma, lapua, Baschieri&Pellagri, Blaser, Gamo, H&N, Magtech, Nitedals, Nosler, Partizan, SK m.m.

I tillegg til detet har vi opparbeidet oss et godt nettverk i USA for innførsel av våpen, våpendeler og blant annet lederkvista angår. Så om du har stt et våpen på den andre siden av dammen du gjerne skulle hatt, men er usikker på gangen videre og trenger hjelp med import. Ta kontakt og vi tar inn våpenet for deg. Ta kontakt for priser ved innførsel av våpen fra utlandet.

Mesteparten av det du finner på denne siden er D.D å betrakte som bestillingsvarer, men vi jobber kontinuerlig med å gå på plass varer i butikken. Er mye ute på diverse ærend så om du tenker å stikke innom, ring først så vi unngår at man møter en låst dør. 

Siden arbeides med kontinerlig, så det vil komme endringer etterhvert.

SAKO, TIKKA, ARMALITE, LOBAEV ARMS, NOREEN FIREARMS, CHRISTENSEN ARMS, ANSCHUTZ, MAUSER, BLASER, REMINGTON,BARRETT,GRULLA,ARMALITE,FRANCHI HORIZON.

ATA ARMS,KHAN,RIZZINI,SAUER,BENELLI.

HECKLER&KOCH,SIG SAUER,WALTHER,FN AMERIKA,S&W,BENELLI M.M.

MAGTECH, WEIHRAUCH,NORICA.

WEIHRAUCH,NORICA.

NORMA, LAPUA, NOSLER,BLASER,PARTIZAN,SK, BASCHIERI&PELLAGRI,NITEDALS, MAGTECH, S&B,SK.

DILLON, NORMA, WIHTAVUORI, HOGDON, LOVEX, NORMA, SWIFT, NOSLER, LAPUA,LEHIGH DEFENSE..